SUMMERBURST 2016

31 maj, 2016

alltså jag har haft en så sjuuukt rolig helg! kan inte beskriva med ord hur bra den har varit 😀 galet! har så många bilder att visa & kommer även att sätta ihop en film som ni kommer få se :> bildbomb kommer inom kort!

i vilket fall, tänkte sammanfatta helgen lite snabbt.

fredag: åkte vi upp till min bestie louise där vi bodde hela helgen. så kul & träffa henne igen! vi drog vidare till summerburst & sedan avslutade vi natten på en nattklubb.

lördag: när vi vaknat gick vi bort till saluhallen kvilletorget & tog en riktigt god sallad med en färskpressad juice till, mums! där efter shoppade vi lite & sen hem för att fixa oss innan vi drog in till summerburst igen för dag 2. mötte upp lite vänner som man inte träffat på ett tag så det vart himla kul! dansade så mycket att mina fotsulor typ gick i sönder haha, men värt de!

söndag: vaknade ca halv 2, helt förstörda.. men vi fixade till oss & drog in till kvilletorget för att käka lite veganska burgare. där efter åkte vi vidare till liseberg (som ett barn när man ska åka karusell) dock mer skeptisk till om sakerna ska hålla? så nojjig! men kul är det 😀 perfekt avslut på helgen innan bilen rullade mot blekinge igen!

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply