ROADTRIP

12 juni, 2016

godmorgon finisar!

igår tog vi bilen på en liten roadtrip. blev en runda ner till simrishamn, kivik & österlen, så himla fin miljö! man blir så glad av att vara där, & särskillt när solen är framme också 🙂 vi hade med oss vår nya leksak som vi fick hem häromdagen. ni har väl inte glömt att prenumerera på min youtubkanal? så ni inte missar dom kommande filmerna med helt ny utrustning 😉 KLICKA HÄR . gick även en runda på stan & bara njöt. efter en lång dag körde vi hem igen, lagade lite mat & sedan körde vi vidare till sweden rock festival.

idag blir det jobb hela dagen tillsammans med sister petra´s, alltid lika kul! så nu ska jag ta & fixa till mig lite innan det är dags.

hoppas ni alla får en trevlig söndag! vi hörs ikväll 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply