ERIKSBERG

16 juli, 2016

hej!

igår frågade mamma oss om vi ville följa med på en liten kvällsutflykt, & det säger man ju inte nej till 😉 vi åkte iaf till eriksberg vilt & natur, som är ett naturreservat utanför åryd. vi körde genom safariparken & såg massa djur!  solen sken & vi fikade på ett jättefint ställe uppe på ett berg. en mysig liten familjetripp helt enkelt. vart hemma runt 23.00 & då åkte böckerna till dykkursen fram, plugga plugga! hade andra delen idag, (2st prov & sedan dykövningar på det). så glad att jag klarade det! 😀 nu är det nytt kapitel till nästa gång. hoppas ni haft en fin lördag ni också 🙂 imorgon ska jag hem till en gammal klasskompis jag inte träffat på ett tag & på kvällen blir det biomys.

godnatt på er <3

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply vikki 17 juli, 2016 at 12:02

    underbart där 🙂

  • Leave a Reply