BILDBOMB FRÅN HELGEN

25 juli, 2016

lite bilder från helgen som spenderats i köpenhamn/malmö med min underbara pappa! strosade runt på ströget & shoppade lite, satt på uteserveringar & drack drinkar samt käkade god mat. jag älskar köpenhamn på sommaren, tycker det är så himla mysigt! speciellt när det är så fint väder också & mycket folk ;>

på kvällen tog vi tåget över till malmö igen & gick tillbaka till hotellet, vi bodde på clarion hotel & congress. super fint! åkte upp till deras skybar på 25:e våningen, alltså huur mysigt & fint som helst! där hängde vi i baren & tog några drinkar innan vi skulle gå & lägga oss 🙂

hoppas ni alla också har haft en riktigt go helg i detta underbara väder 😀 puss!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Adde 25 juli, 2016 at 16:52

  Ser mycket trevligt ut???? #livsnjutare?✌?️

 • Reply Sandra 4 augusti, 2016 at 16:06

  Vart är klänningen köpt? ??

  • Reply nathalieprag 8 augusti, 2016 at 21:23

   den är från nelly ?

  Leave a Reply