TROGIR

21 augusti, 2016

TROGIR

här kommer lite mer uppdatering från resan. ena dagen åkte vi till trogir som vi hade fått tips om att besöka. jätte mysigt litet ställe med fina byggnader & mysiga affärer. här vart vi bara några timmar, men det räckte gott & väl :> fick inte så många bilder här ifrån heller taskigt nog. alle testade även på att äta chivapchichi när vi var här inne, som är typiskt kroatisk mat.

sen idag har jag som sagt vart på dykkurs heela dagen, & klarade provet så jag är superglad! nu är det bara 2 teoriprov kvar, tror jag & slutprovet! sen är det ju fler övningar i vattnet man skall göra med, så några gånger till innan jag är helt klar 🙂 det är verkligen mycket att tänka på som dykare vilket man inte kan tro. jag trodde typ först bara att man klädde på sig en dykdräkt hoppade i & simmade, haha nej men nästan! bara att få på sig dykdräkten är ett träningspass för sig.. & resten ska vi inte ens prata om, gud! aja, iaf så vill jag utomlands & dyka sen 🙂 (fast jag är livrädd när det kommer fiskar för nära)..

kraaam /n

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply