SHOTS & SHOPPING

26 augusti, 2016

hej på er!

vilket fint väder det bjuds på även idag, happy! är precis hemkommen från kristianstad, skulle följa med en kompis & hjälpa honom hitta en outfit tills imorgon när han ska ut. tvingade även han att ta en ingefära shot med mig ;> som ni vet besöker jag alltid naked juice bar när jag är där. iaf, han fick en snygg outfit & jag köpte lite små grejer.. hann också käka en god lunch!

nu är det dags för lite jobb & ikväll ska jag hem till en tjejkompis som ska fixa mitt hår (om jag vågar ?). brukar alltid bli massa mys & skratt med denna donnan! just love her ??

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply CAMILLAESI 26 augusti, 2016 at 17:39

  så fina bilder 🙂

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  • Reply nathalieprag 27 augusti, 2016 at 02:29

   tack snälla! vad glad jag blir 🙂 kram!!

  Leave a Reply