DYKHELG

27 augusti, 2016

godkväll!

för det första, läpparna ser hemska ut när man dyker.. haha, aja

blir ett väldigt sent inlägg idag. har vart & dykt hela dagen typ, sen när jag kom hem åt jag & somnade haha, såå trött! tar verkligen på krafterna när man dyker. så mycket nytt man ska tänka på, man spänner & koncentrerar sig till max. men med tiden kommer det bli mer njutning i det hela, när man lärt sig att slappna av. idag gjorde vi klart dom sista övningarna i pool & nästa gång ska vi ut i havet & göra vårt första dykprov, waah! kommer nog gå bra 🙂 på onsdag skriver jag nästa teoriprov så måste verkligen plugga imorgon. vädret har ju vart fint idag också, sjukt varmt på land med all dykutrustning 😮 hade dubbla dräkter, så sammanlagt hade vi 12mm dräkt på oss idag. detta för att vi skulle kunna väga in oss med vikter så vi vet vad vi ska ha tills nästa gång. är fan rädd jag ska stöta på något otäckt där alltså, haha. inte så klart vatten som utomlands precis!

har ni haft en bra lördag? kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply