FILLERS

10 september, 2016

hej på er!

som ni kanske redan vet samarbetar jag en del med sister petra´s & nu tänkte jag kolla om det finns något intresse utav att hon kommer till olofström & gör fillers/botox? isf får ni gärna kommentera här, eller maila mig på nathalieprag@hotmail.com för mer info & ev bokning. ni kan även gå in HÄR för att läsa mer om material, priser osv..

jag själv har gått till petra sedan ca 4 år tillbaka, tycker hon är så himla duktig på det hon gör & jag är så jädra nöjd med mina läppar som hon fixat! det tar lite tid att bygga upp läpparna men det är såå värt det. jag hade inga läppar alls från början & är nöjd med storleken som dom är idag. behöver bara underhålla dom nu, ca 1-2 gånger per år. många tror man får värsta ”korvbröd” till läppar bara för man gör fillers, men går man till rätt person & bygger upp dom successivt så kan man få jättefina naturliga resultat.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply CAMILLAESI 12 september, 2016 at 10:43

  Dina läppar är sjukt fina så hon gjorde ett bra jobb. När endel gör botoxfyllning på läpparna syns det så himla tydligt liksom det gör det inte på din

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 • Reply Amanda 14 september, 2016 at 21:53

  Hon måste vara duktig, dina läppar är så fina ?

 • Leave a Reply