NICE DAY

17 september, 2016

godmorgon! har ni sovit gott?

här har det ekat tomt i en vecka nu.. i know! men det har varit full fart exakt varje dag + att jag har haft slutprov på dykkursen så har pluggat hela dagarna & lagt all tid på det. & vet ni? nu har jag dykarlicens!! SÅ glad ? kan inte beskriva med ord hur bra det känns!

i varjefall, igår vart jag & fixade nya naglar. gjorde röda denna gången ? sedan vart vi & åt på wägga fisk & delikatess i karlshamn för första gången. har hört många prata så gott om det så nu vart det dags & testa. tycker absolut att det var värt besöket! dock äter vi fisk så sällan så dröjer nog innan vi åker dit igen.

idag står SPA på schemat, med 3rätters, övernattning, hotellfrukost, sköna behandlingar & massa mys!! gav mamma presentkort på detta i morsdagpresent & nu tyckte hon att det passade bra att utnyttja det, i agree! hur ser er lördag ut? puss

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply CAMILLAESI 17 september, 2016 at 10:03

    Vad roligt, grattis :)snygga naglar förresten

    • Reply nathalieprag 17 september, 2016 at 23:02

      tack snälla du!! ?

    Leave a Reply