RONNEBY BRUNN SPA

18 september, 2016

SPA WEEKEND

nu är jag hemma igen efter en härlig spa-helg på ronneby brunn med familjen. har haft det super mysigt & roligt! igår vart vi på spa avdelningen hela eftermiddagen, & när vi kände oss färdiga där gick vi upp till rummet för att fixa oss innan vi skulle gå & äta 3-rätters middag. sen myste vi bara på rummet med vin & massa gotte 🙂

i morse när vi vaknade såg alla fram emot frukostbuffén (som man alltid överäter) bara för att det finns för mycket att välja på, haha! sen hann vi vila lite innan det vart dags för våra behandlingar. jag valde att göra en lerinpackning, det är en varm lera som har skrubbeffekt & masseras in över hela kroppen. sen packades jag in i värme under tiden som jag fick rengöring, mask & massage i ansiktet, så jädra skönt!! efter jag duschat av mig leran fick jag insmörjning med varm mjukgörande olja över hela kroppen. snacka om att jag kände mig så ren & fräsch efteråt! leran är även rensande, & för att förlänga den sköna stunden gick jag på meditation.

det har verkligen varit en toppenhelg med andra ord! hur har er helg sett ut? 🙂

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply