NEW HAIRCOLOR

23 september, 2016

hej på er finisar!

här är två bilder som ni kanske redan sett, men har verkligen varit en hektisk vecka med tusen saker att göra så har inte hunnit fota något 🙁 sry.. men imorgon tänkte jag försöka hinna knäppa lite bilder! här är iaf resultatet efter besöket hos frissan i onsdags, vad tycker ni? hiss eller diss?

imorgon ska jag äntligen träffa min bästis igen!! & även få en helkroppsmassage ?? sen på kvällen ska jag iväg, berättar mer då. inatt satt cliff uppe & grejade massa med filmen från kroatien som ännu inte är klar haha, men nu är det nära!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply CAMILLAESI 23 september, 2016 at 22:01

    snyggt 😀 Du passar så bra i det 🙂

    • Reply nathalieprag 25 september, 2016 at 01:41

      tack så mycket finis! 🙂 fortfarande lite ovant..

    Leave a Reply