NICE COCKTAILS

9 oktober, 2016

gokväll fina ni!

igår vart jag i kristianstad med min fina vän hanne, åt god mat & shoppade loss 😀 såå kul & mysigt!

sen på kvällen vart jag & louise ute i karlshamn för att fira henne lite att hon tagit examen. vi drog till brooklyn, har alltid lika kul när vi drar ut & nu vart det skit längesen sist. tror det va efter halloween förra året? gud! 1 år sen typ, haha! iaf köpte hem dessa goda cocktails, har ni smakat dom? om inte så har ni missat något. min absoluta favorit är strawberry daiquiri, men den vart slut.. sen kommer dessa två som är på bilderna, pina colada & mojito.

idag har jag endast legat i sängen & tagit det lugnt, välbehövligt! fast jag egentligen skulle städa & fixa massa andra grejer, men det får vänta tills imorgon.

hoppas ni med har haft en bra helg :)) puss <3

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply CAMILLAESI 12 oktober, 2016 at 08:53

    vad roligt med firande 😀

    Kram<3
    http://camillaesi.se

  • Leave a Reply