AHA-BEHANDLING

17 oktober, 2016

HEY BABES!

igår vart jag hos louisebeautybar & fick en 90minuters aha-behandling. ska gå igenom hela hennes behandlingsmeny, haha 😀 sist fick jag ju en helkroppsmassage om ni minns? tänkte att efter varje behandling jag gör kommer jag att göra ett inlägg om det & berätta lite hur det går till & vad det är bra för.

aha-syra är en kemisk peeling. louise gör en hudanalys på varje kund & anpassar behandlingen efter just din hudtyp. på mig använde hon en som innehöll glykolsyra & mjölksyra. det har en peelande effekt, binder fukt, reducerar rynkor, har en antibakteriell & porsammandragande effekt 🙂 hur nice?! jag ska göra en till behandling om ca 2 veckor. för att se resultat behöver man göra återbesök efter rekommendation, ska bli så spännande & se!

såhär går det till: först rengör hon huden & känner, kollar din hudtyp. sen djuprengöring, då man ligger i ånga (vart rätt skönt faktiskt) trots att det typ blåser lite i näsan.. sedan gör hon en portömmning. efter det formning av bryn & ansiktsmassage BÄSTA under hela behandlingen haha, älskar verkligen det! sen lägger hon en mask & avsluta med ansiktsvatten samt lägger på en fuktkräm.

have a nice day, puss!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply