LYX VXO

18 oktober, 2016

GODMORGON  MINA VÄNNER!

i lördags vart jag i växjö & träffade cornelia, så himla kul! första gången, iih 😀 verkligen en helt underbar tjej! vi gick på höstmarknaden, shoppade & käkade lunch på pinchos som nyligen öppnat där. hon har även en egen frisörsalong i stan LYX VXO som vi besökte & jag fick med mig dessa två produkter hem då mitt hår är väldigt torrt & slitet i topparna. är så dålig på att ta hand om håret så nu skall det bli ändring på det!

after party – är en utredande kräm som kan appliceras i både vått & torrt hår för att ge fantastisk glans samt en mjuk & frisk känsla i håret utan att tynga ned. after party innehåller värmeskydd & vård, plus att den doftar otroligt gott! produkten ger verkligen namnet rättvisa, den reder ut de allra trassligaste håren & gör det enkelt att borsta. (även om du vart på efterfest) 😉 jag kan säga att jag redan är kär i denna typ, haha! eftersom att man kan ta den både i vått & torrt hår tror jag det gör att man kommer använda den flitigare.

blow out balm – gör håret mjukt och glansigt samt låser inne fukt i hårstråt. den är även värmeskyddande & hjälper till att skydda mot värmeskador & torrhet. den kan appliceras i både vått & torrt hår. men fungerar bäst genom att appliceras i nytvättat handdukstorkat hår & fönas in. ska bli spännande att testa denna också.

i går vart jag även & fixade naglarna, älskar känslan när dom är helt nyfixade!

hoppas ni får en grym tisdag! puss n <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply