GREY SUNDAY

23 oktober, 2016

HALLÅ HALLÅ!

vilket pissigt väder det är.. känner mig ungefär lika färgglad som bilderna just nu, haha! fast gillar hösten liite ändå.. hade dock behövt komma iväg lite snart.

annars har jag inte fått mycket gjort idag, mest vart hemma & lullat runt. druckit chai latte till förbannelse hihi, godaste som finns nu när det börjar bli kyligt ute! imorgon ska jag hem till pappa så han kan hjälpa mig med en grej, han är bäst & ställer alltid upp <3

& på söndag kommer ju sister petra´s till olofström & gör fillers/botox. finns några platser kvar. om man är intresserad kontakta mig HÄR eller maila mig på nathalieprag@hotmail.com, & stort grattis till petra som igår fick pris för årets restylane – wonder woman!! så roligt, hon är verkligen bäst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply