NEW YEAR´S SCUBA DIVING

4 november, 2016

SÅÅÅ JÄVLA LYCKLIG!!

alltså.. jag är så sjukt glad över att slippa fira nyår hemma i sverige i år! YAASSS 😀 jag & pappa ska åka iväg på dykresa nu när vi tagit certifikat. har alltid tyckt att nyår vart tråkigt när man är hemma, sist jag hade kul vart nog när vi var ett gäng som drog till köpenhamn för två år sedan & firade. men efter förra året sa jag till mig själv att jag inte skulle va i sverige över nyår mer & så blir det :)) vi kommer bo på en båt & på själva nyårsafton kanske vi går i land på någon mysig ö & grillar eller liknande, detta får mig att längta till nyår!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Rickard 5 november, 2016 at 17:49

    Aooww man blir avundsjuk.

  • Reply Alexandra 9 november, 2016 at 16:50

    Låter ju kanon ? blir det bara ni eller era respektive får hänga på ?

  • Leave a Reply