FANCY DAY IN MALMÖ

6 november, 2016

HEJ GULLHÖNOR!

igår vart jag i malmö hela dagen & träffade en jättegullig tjej som heter amanda. vart såå nervös innan vi möttes upp utanför emporia, & så kom hon där så jävla snygg & hur trevlig som helst! kan inget annat än att vara glad & tacksam över att hon frågade om jag ville komma dit! känner att jag behöver träffa lite nytt folk i mitt liv så detta vart perfekt 😀 vi lunchade på vapiano (första gången för mig) haha, men definitivt inte sista! vart sjukt gott, jag tog en vegetarisk sallad med massa gott i 🙂 sen gick vi på emporia, shoppade & snackade massa. blev även en god juice på joe & the juice, sen följde jag med henne hem en runda & hälsa på hennes sötaste hundar, & en glidar runda i malmö hann vi också med innan hon släppte av mig på stationen igen. när jag hoppade på tåget trodde jag att jag tagit fel, men visade sig vara rätt iaf. dock kom jag bara till kristianstad & där skulle jag få vänta i 40min på tåget som skulle ta mig till bromölla, blött & kallt.. aldrig i livet!! jag tog taxi hem från kristianstad. & sen slängde jag mig i en varm dusch! bästa på länge 😀

fick med mig denna snygga väskan från michael kors hem!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply