GREY KNITTED SWEATER

8 november, 2016

  HI GUYS!

idag har det varit helt awesome väder! igår med för den delen, solen hjälper en att hålla humöret uppe 🙂 igår vart jag i hässleholm & vaxade mig hos maria, så skönt! sen påväg hem körde jag inom kristianstad & hittade denna mysiga sweater på gina tricot. vart även inom hunkemöller & köpte lite nya underkläder, så kul att dom öppnat den butiken i gallerian. drog sedan hem till hanne för lite kvällsmys med en kopp chai latte.

nu kommer snart en efterlängtad kompis hit, ska bli så kul & träffa honom igen efter typ ett & halvt år?! jesus.. vart tar tiden vägen? aja ska städa undan lite osv här nu innan han kommer. hoppas ni har haft en lika bra tisdag som jag! puss <3

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Malinsofiass 9 november, 2016 at 14:47

    Snygging?

  • Leave a Reply