SHOPPING I ULLARED

13 november, 2016

hellooo!

sitter fortfarande i pyjamas, är osminkad & har en messy bun på huvudet haha, kan inget annat än att älska söndagar!

igår vart jag på ullared med mamma & hennes väninna, så sjuuukt mycket folk! fick lite panik.. så jag agerade mammas pojkvän lite haha, stod & vaktade vagnarna medan hon sprang runt & kollade. hittade dock lite småsaker, köpte bla. en jättefin stjärna som ska få pryda fönstret nu. lite ljusstakar osv. vart helt slut när jag kom hem, det tog verkligen på kafterna alltså! puuh. men hade en super mysig dag 🙂

nu ska jag strax in i duschen & fixa till mig lite, har en plåtning att göra i eftermiddag. mer än så kan jag inte säg men ni kommer få se det när allt är klart 🙂 hoppas ni får en underbar söndag <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply