KEY LIME PIE

16 juli, 2017

 hiiiii babes!

påväg hem till weston gjorde vi några pitstop på olika ställen. vi vart ju bara tvunga att smaka den omtalade ’key lime pie’ en känd paj som kommer från key west. personligen tycker jag den vart helt okej, men inte mer än så. skulle nog inte köpa den igen, men nu har man iaf testat!

stannade även vid ’statue of iconic kiss’ som är en skulptur från en bild som är tagen 1945. tycker dom borde uppdatera dendär statyn till den nya versionen, haha! vi lyckas ändå rätt bra va?

en snabbis vid southern most point hann vi också med innan vi körde vidare till ’robbie´s’ där man kunde köpa en hink med småfisk (tänk er lukten, fyfan!) & mata as stora fiskar från en brygga. jag rör inte fisk, men alle matade på!

sista stoppet blev käk på ett ställe som låg precis vid havet, alltså deras sötpotatis pommes vart sjukt goda!!

nu stannar vi här i weston 1 dag sen drar vi till miami 3 dagar, för lite fest, sol & bad 😀

pusss & kram! /n

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply