EN GOD SALLAD & EN STOR BESVIKELSE

30 januari, 2018

omg!!! nu vet vi varför clevelander vart fullbokat ? är någon slags rockkväll/vecka där?! fick lite panik när vi kom dit & skulle äta, kryllade med rockare & dom spelade hög rockmusik som fan så vi kunde knappt prata med varandra hahah. inget fel med rock men inte riktigt min stil.. aja jag fick ju iaf min efterlängtade sallad! efter det tänkte vi gått ner till stranden men det blåste ju stora sand moln & vart jättekalla vindar så vi vände & gick upp på rummet. nu sitter vi här & värmer oss, jag tog ju såklart inte med mig några varma kläder..

ikväll var vi ju taggade på att festa osv men blir nog en lugn kväll med lite god mat & dricka istället, vi tappade humöret lite när det knappt gick vara ute eftersom det vart så kallt haha!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply