EN GOD SALLAD & EN STOR BESVIKELSE

30 januari, 2018

omg!!! nu vet vi varför clevelander vart fullbokat 😂 Ă€r nĂ„gon slags rockkvĂ€ll/vecka dĂ€r?! fick lite panik nĂ€r vi kom dit & skulle Ă€ta, kryllade med rockare & dom spelade hög rockmusik som fan sĂ„ vi kunde knappt prata med varandra hahah. inget fel med rock men inte riktigt min stil.. aja jag fick ju iaf min efterlĂ€ngtade sallad! efter det tĂ€nkte vi gĂ„tt ner till stranden men det blĂ„ste ju stora sand moln & vart jĂ€ttekalla vindar sĂ„ vi vĂ€nde & gick upp pĂ„ rummet. nu sitter vi hĂ€r & vĂ€rmer oss, jag tog ju sĂ„klart inte med mig nĂ„gra varma klĂ€der..

ikvÀll var vi ju taggade pÄ att festa osv men blir nog en lugn kvÀll med lite god mat & dricka istÀllet, vi tappade humöret lite nÀr det knappt gick vara ute eftersom det vart sÄ kallt haha!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply