BIRTHDAYGIRL !

12 februari, 2018

okej, idag är det min födelsedag! vilket jag egentligen inte tycker alls är kul längre.. nu går det bara utför haha. har jag åldersnoja?? kanske.

aja, i vilket fall (att bli lite extra bortskämd skadar ju inte) ? det hela började imorse när jag skulle köra till jobbet, då låg det ett paket på sätet när jag skulle hoppa in i bilen. kommer aldrig sluta förvånas av alles överraskningar, han är så himla söt! sen när jag kom hem fick jag ytterligare 2 presenter?! har ju redan fått mitt LV armband i förskott ? det vart iaf en victorias secret bodylotion som jag älskar!! & ansiktsprodukter från gilda som jag använder varje dag, så det var 2st helt perfekta presenter ?

på kvällen bjöd han mig på middag på steakhouse,  jag testade en chèvresallad denna gången & måste nog säg att det är en ny favorit. AS GOD!! påvägen hem blev jag riktigt trött, så jag bad alle att köra en extra lång runda så jag kunde sova lite i bilen haha (älskar det). tack hjärtat för allt du gör för mig, love you!

& hoppas att ni också haft en kanon måndag :> lots of love /n

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply