EN SÖNDAG PÅ ISEN

4 mars, 2018

hej på er!

idag vaknade vi runt 10 & alle frågade om vi inte skulle ut & åka skridsko på sjön. jag kan inte ens minnas sist jag åkte? men iaf, vi steg upp & käkade frulle. sen drog vi till affären för att handla grejer till att grilla korv ? (sojakorv) yum! körde vidare hem till min pappa för att leta fram ett par gamla skrillor, haha tror det vart mammas gamla? och dom vart varken snygga eller bra ? jag åkte som en kratta & trillade en gång. medans alleballe åkte som en kung! dock vart han inte lika grym på att grilla.. hihi! först tände han på engångsgrillen i kartongen & sen la han på korvarna typ direkt så dom blev brända, men dom blev goda iaf ;> sån mysig förmiddag med hjärtat <3

kvällen har jag spenderat hos min mamma i sölvesborg & nu är jag precis hemkommen & ska krypa ner i sängen. natti natti! pusss/n

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply