ROADTRIP TO THE KEYS

2 augusti, 2018

 

hej fina ni!

allt bra med er? 🙂 igår körde vi halvvägs ner till key west över dagen, alltså det är såå fint där! det vart jag, alle & hans pappa. vi hade inte riktigt vädret på vår sida, regnade lite på förmiddagen & sen vart det uppehåll men väldigt molnigt. dock är det jättevarmt i luften ändå så det är ju skönt! iaf, vi började med att stanna på ett ställe för att äta lunch. minns dock inte vad det hette men alla ställen där är så mysiga, precis vid vattnet också. sen körde vi längs bron & stannade på ett ställe vid vägkanten för att bada. där vi såg jättefina ”akvariefiskar” precis inne vid kanten, så sjukt ?

på kvällen sen körde vi in till miami & mötte upp ett gäng för att käka middag, super trevligt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply