MYSIG DAG PÅ SJÖN

9 augusti, 2018

hej på er!

idag sov vi typ till kl 13.00.. har inte lyckats vända tillbaka dygnet efter USA. iaf vid 3 tiden körde vi ut till min syster med familj & följde med dom ut på sjön. har haft det så mysigt & alle provade på vattenskidor för första gången, efter några försök så åkte han rätt bra ändå! han tyckte det vart kul men höll på att frysa ihjäl i vattnet haha stackarn. vi stannade till vid en liten ö så melwin kunde bada & lite fika på det. gott med chips tyckte han!

efter vi kom hem körde vi direkt till alles mamma & hälsade på en sväng & runt 21.30 körde vi hem för att laga mat. vi har ju inte ätit på hela dagen! (förutom lite fika då). tacos stod på schemat & när vi är klara med allt & ska sätta oss för att äta så upptäcker alle att tacobröden är mögliga ? & affärerna är stängda.. den besvikelsen! fick äta en tacosallad istället, gick det med. nu ska vi kolla lite pablo escobar innan sängdags. natti natti!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply